Over Cateringgemak

In deze tijd is er grote aandacht en interesse voor de productie, verwerking en omgang met eten.
En terecht! Mensen zijn zich steeds bewuster van de waarde van onze basis brandstof.

K5T076FWTJ-smaller

Klassiekers met een twist

Catering-Gemak volgt de trends en ontwikkelingen op de voet. Gezond, nieuwe streekproducten, eerlijk en heerlijk, vegetarische keuken, E-nummer vrije producten, lokaal en regionaal zijn allemaal zaken waar wij dagelijks mee bezig zijn. Klassiekers blijven behouden maar krijgen een eigentijdse draai, genieten van je eten dat is helemaal van nu en daar gaan wij dan mee aan de slag. Iedere dag iets bijzonders doen soms met hele simpele, kwalitatieve ingrediënten, dat is de truc.

Lokaal en puur

Lokaal, puur, groen en biologisch zijn in. Maar zijn zeker geen trend, want die gaan weer voorbij. Catering–Gemak gelooft dat dit blijft omdat iedereen er steeds meer van doordrongen raakt. Het besef groeit dat je bent wat je eet. We zijn verantwoordelijk voor de wereld waar we in leven, het is de onze plicht om een schone wereld achter te laten voor de volgende generaties.

Catering-Gemak kookt nog echt in eigen keuken. Daardoor is het niet afhankelijk van wat grote producenten en/of groothandels willen verkopen. Het zijn de leveranciers die ons informeren over de seizoenen, aanbod op de markt en innovaties zodat we de gasten goed kunnen adviseren.

Klantgerichte oplossingen

Catering-Gemak heeft, zoals van een klein bedrijf mag worden verwacht, een platte organisatie. Deze structuur stimuleert de betrokkenheid van de werknemers en bevorderd de snelheid waarmee klantgerichte oplossingen kunnen worden doorgevoerd. Vanuit de hospitality gedachten zoeken we naar een oplossing.

Wij werken altijd samen met onze klanten om zo het beste en meest creatieve resultaat te kunnen realiseren.